17 Ağustos 2012 Cuma

Dünya'nın En Çocuk Ruhlu Lideri G-Dragon İyi Ki Doğdun!!

Bir insan hayatı boyunca bir şeyleri çok sevebilir. Bu herhangi bir şey olabilir. Bir şeylere bağlanmak istemese de mutlaka onu çevreleyen bir şeylerin olduğunu farkeder. Benim hayatımda bağlandığım, gerçekten 'seviyorum' dediğim çok az şey vardır. Her gördüğünüz hoşunuza gidebilir ama bir şeyleri hayatınızı 'iyi şekilde' yönlendirecek kadar çok sevmek herkesin yapabileceği bir şey değildir. Risktir. Karakter meselesi, yaşam felsefesi, inandığın doğrular, değer değmez konuları iç hesaplaşmasıdır kişinin. Gelelim BIGBANG'e! ^^ Yaşım 17. Eylül 19'da tam olucak. Ve onlara karşı bu denli sevgimi görenler, henüz düşüncelerimi toparlayamadığımı ve ilerleyen zamanlarda geçeceğini söylüyorlar. Ama sadece boş konuştuklarının farkında bile değiller. Hiç haketmeyen insanlar için gözyaşı dökebilenler, belki de 'dünyanın en hakeden 5 insanı'ndan habersizler.. Sevgi 'İnsanı bir şeye ya da bir kimseye karşı yakın ilgi ve bağlılık göstermeye yönelten duygu' olarak açıklansa da benim için tamamen eksik. Hatta normal değil. Gecenizin, gündüzünüzün 7/24 her anınızın birlikte geçtiği insanlar düşünün. Ama şarkılarıyla, katıldıkları programlarıyla, haberleriyle, düşündükleri ve söyledikleriyle..Bir yakından görüp, dokunmanız eksik sadece..Çünkü öylesine içi dışı bir ve öylesine değer veriyorlar ki onları seven sayısız insana..

İşte bu yüzden onlara olan sevgimi bile hala yetersiz buluyorum. Kocaman kalpleri, gülen yüzleri, espri anlayışları, şarkıları, sözleri, tavırları...Bazen 'Gerçekten BIGBANG diye bir şey var mı?' diye düşünüyorum çünkü tüm olanlara rağmen, başarıyla yoluna devam eden ve gülümseyebilen insanların olması çok harika :) Asıl aileleri ne kadar gurur duysa az. Asıl teşekkürü onlar hakediyor işte. Beni benden alan sayısız şarkı yapıp, söyleyen G-Dragon, T.O.P, Taeyang, Seungri, Daesung isimlerini hayatımda önemli kılan BIGBANG'e ve onları keşfeden YG'ye sonsuz teşekkürler..


Kore'nin, Asya'nın, Dünya'nın en iyi grubunun en iyi lideri G-DRAGON! Yüreğinden geçenleri şarkılarla bize anlatan, çekinmeden tüm samimiyetiyle fanları önünde özürdileyebilen, ağlayabilen, hiç durmayan kıpır kıpır kişiliğiyle en tatlı LİDER olan ve engel olamadığı gülmesiyle bana benzeyen Jiyong iyi ki doğdun! Doğum günün kutlu olsun! Birbirinden harika seneler geçirin, sevgimiz, desteğimiz hep yanınızda :)

BIGBANG'ı, kardeşlerini ve VIP'leri asla bırakma..

19 Ağustos 2006 senesinde kurulan ve sonsuza temel atan kuzularım 6. YILINIZ ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN!! ^^

2 yorum:

  1. Bildiğin ağladım. :D Çok güzel bir yazı olmuş. Kelimeler kifayetsiz kalıyor gerçekten bu durumda... İyi ki doğmuş biricik liderimiz. ^^

    YanıtlaSil
  2. Canıııım çok teşekkür ederim! Aynen öyle ne yazsan az kalır durumları vardır ya işte onlardan birisi :)

    YanıtlaSil